Országút

WOW Hungary a legjobb magyar országúti kerékpárcsapat mezén

Először jelenik meg profi kerékpárcsapat kommunikációjában Magyarország új turisztikai márkája, a WOW Hungary szlogennel indult nemzetközi kampány logója. Az együttműködés részeként hazánk egyetlen, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség által is elismert, úgynevezett kontinentális országúti kerékpáros csapata a Pannon Cycling Team mezein, sportruházatán és járművein tűnik fel a WOW Hungary a 2019-es szezonban. A csapat tagjai között számos magyar bajnok szerepel, köztük olyanok is, akik az Európa- és Világbajnokságok rendszeres résztvevői, de akár a tokiói Olimpiára is kvalifikációt szerezhetnek.

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is a Tour de Hongrie lesz a csapat fő versenye (június 11-16. között), ahol 6 napon keresztül az országot átszelve vihetik majd a márkaüzenetet az utak mentén szurkolóknak és további 150 országba is az esemény és a francia ASO cég közötti nemzetközi TV disztribúciós együttműködés révén. Hazánk egyik legfontosabb sporteseményét az M4 Sportcsatorna minden nap élőben, az Eurosport 2 csatorna pedig napi 1 órás élő összefoglalóban sugározza, a csapat pedig főszereplő lehet a rendezvényen.

Egy ilyen együttműködés nem csak a WOW Hungary márka belföldi ismeretségét segítheti, hanem rengeteg, számunkra fontos turisztikai küldőországba is eljuttatja a logót. A kizárólag magyar sportolókat tömörítő 11 fős gárda 2018-ban a Nemzetközi Szövetség (UCI) 60 versenynapját teljesítette Európa számos országában, idén ezt 80-ra tervezi növelni, ráadásul még magasabb szintű és nézettségű versenyekkel. Programjukban szerepel a Szlovák, a Cseh, a Szlovén és Román Körverseny is, ezen kívül Ausztriában, Törökországban, Kazahsztánban és Lengyelországban is rajthoz állhatnak, óriási médiaértéket generálva a különböző megjelenéseikkel.

'Fel a tetejéhez' gomb