Országút

Mészáros Ábel az UCI World Cycling Centerben

Az idei szezontól már a SEG Racing Academy csapatához tartozó Peák Barnabás után a KONTENT-DKSI Cycling Team újabb versenyzője kapott lehetőséget az UCI World Cycling Centerben eltölteni fél évet. Mészáros Ábel napokban utazott el a svájci Aigle-be, ahol kiváló körülmények között, professzionális edzők irányításával edzhet, versenyezhet, fejlődhet.

A WCC a lehetőséget a versenyző klubja és az MKSZ országúti szövetségi kapitány ajánlása alapján biztosítja Ábelnek. Ez a lehetőség részben a versenyző tehetségének, eredményeinek szól, de az MKSZ pozitív nemzetközi megítélésnek is jele.

Az MKSZ a fiatal országúti kerékpárosok kerékpársportban maradásáért és versenyzői karrierjüknek előmozdítása érdekében a jövőben minden évben az arra a hozzáállásában és felkészültségében leginkább érdemes első éves U23-as korosztályú versenyzőt javasolja a WCC-nek a fél éves bentlakásos programjába bevonni.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top button
Close
Close
X
X