Kerékpársport hírekMKSZ hírek

A Dorko szponzorálja a Héraklész program ifjú bringásait

Az ország talán legsikeresebb és legtrendibb sportruházati márkája, a hazai Dorko – amely számos magyar sportágat támogat és szponzorál -, felfigyelt a tehetséges, fiatal bringásokra. A szövetség és a hazai sportmárka hamar megtalálták a közös hangot, így született meg az a kétéves együttműködési megállapodás, mely szerint a Dorko biztosítja a Héraklész programban részt vevő fiatal, ígéretes bringások szabadidő felszerelését.

Az új utánpótlás-nevelési stratégia első elemeként 2001-ben 13 sportággal indult el a Héraklész Bajnokprogram, mely mára már húsz olimpiai sportágat menedzsel. Ebbe a körbe került be 2018. január 1-től a kerékpározás is. A Bajnokprogram jól definiálható szakmai feladata szerint a felnőtt kor küszöbére olyan versenyzőket kell felnevelnünk, akik elérik a korosztályos nemzetközi színvonalat. A Héraklész Program segítségével az MKSZ egyik legfontosabb stratégiai célkitűzése, az utánpótlásnevelés, valamint az edzőképzés is kiemelt támogatásban részesülhet, mely a sportág hosszú távú sikerességének kulcsa lehet.

A BringaSport éves díjátadó gáláján Dr. Kopcsányi Gábor, a Dorko sportruházat Brand Managere, valamint Vízer Barnabás, a Magyar Kerékpáros Szövetség főtitkára ünnepélyesen adták át a felszereléseket az ifjú tehetségeknek, jelképesen elindítva őket a sportkarrierjük útján. A fiatal biciklisek  táskát és szabadidő felszerelést kaptak a cégtől. Schmiedel Regina, Vas Kata Blanka, Buzsáki Virág, Hideg Nóra, Kovács Judit, Neubauer Eliza, Fetter Erik, Tomka Boáz, Magyar Gergő, Baranyi Dávid Áron, Lőrincz Benedek és Mészáros Bence így a Dorko égisze alatt haladnak tovább kitűzött céljaik felé, melyhez sok erőt, kitartás és sikert kívánunk.

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb
X
X