MKSZ hírek

Lényegesen egyszerűbb lett az ügyintézés

Az MKSZ egyesületei és versenyzői számára könnyít az ügyintézés menetén. A Szövetség egyik legfontosabb kommunikációs célja a tagi kapcsolattartás, illetve a klubok, partnerek és érdeklődők online ügyintézésének egyszerűsítése, sok más mellett például a licencigénylés és versenybejelentés megkönnyítése. Ennek kapcsán a megújult hírlevél szolgáltatást követően a mai nappal a BringaSport elindítja webáruházát, melynek használatával az eddigi adminisztratív terhek jelentősen csökkennek.

A 2018-ra tervezett, bő egy éve tartó kommunikációs fejlesztések a végéhez közelednek. A webáruház fő eleme, hogy a jelölt termékek és szolgáltatások, valamint a kitöltött adatlapok, bejelentések után keletkező fizetési igényt azonnal, online felületen keresztül ki lehet egyenlíteni, a csatolandó igazoló dokumentumok beadása pedig ezzel egyidejűleg tud megtörténni. A bejelentésekről és tranzakciókról a partnerek azonnali igazoló e-mailt kapnak, így téve hatékonnyá és követhetővé az igényléseket.

A webáruház termékkínálatában jelenleg az éves tagdíj-befizetésre, nemzetközi utasbiztosítás igénylésére, versenynaptárba kerüléshez szükséges adatok bejelentését követően a díj befizetésére, szabadidős sportkártya kiváltására, valamint válogatott utasbiztosítás megkötésére van lehetőség. A továbbiakban a paletta különféle kerékpáros, logózott termékek és kiegészítők (kulacsok, pólók, kulcstartók, stb.) értékesítésével bővül majd.

A Magyar Kerékpáros Szövetség kommunikációs és marketing tevékenységének célja továbbra is a tagság, az egyesületek és a partnerek hatékony kiszolgálása, elsősorban a kapcsolattartó és tájékoztató felületeink folyamatos fejlesztésével, komplex, felhasználóbarát szolgáltatások biztosításával.

ÁRUHÁZ

'Fel a tetejéhez' gomb