MTB

Horvátországban edzőtáboroztak a bringás gyerekek

Elmúlt hétvégén nemzetközi utánpótlás edzőtáborban vettek készt a Bike-Zone Gödöllő és a VKE-NELSON Pepperl+Fuchs Team veszprémi  kerékpárosai Zágrábban a Vergo Bike Academy meghívására.

Már egy ideje formálódik az ölet és az igény az utánpótlás nevelés körében, hogy a honi tapasztalatokat érdemes frissíteni más nemzetek utánpótlás nevelési módszereivel. A horvát Vergo Bike Academy – vel ápolt jó kapcsolatot lehetőséget teremtett a közös edzőtáborozásra és kapcsolatteremtésre. Mindemellett Zágráb és környéke tökéletes helyszín edzőtáborozásra. És bár közelebb van mit a tengerpart de mégis kevesen ismerik.

Még ez edzőket is meglepte mennyire könnyen és gyorsan formálódott csapat a két különböző nyelvet beszélő gyerekekből. Így a bringázás és az edzés mellett kicsit a nemzetközi környezetbe is meg kellett állniuk a helyüket.

Az edzőtáborunk alkalmával olyan szívélyes fogadtatás kaptunk a Vergo Bike Academy egyesülettől a szállásadónktól illetve lényegében mindenkitől, ami lenyűgözött. Teljes szívvel tudjuk ajánlani Zágrábot és a környezetét mountain bike edzőtáborok helyszínének!

Mint minden sport, így a kerékpársport sem áll meg az ország határánál.Szükség van jó nemzetközi kapcsolatokra a fejlődéshez. Így a résztvevő egyesületek eltökélt szándéka,hogy az épülő kapcsolatot magasabb szintre emelik.

Bike-Zone Gödöllő & VKE-NELSON Pepperl+Fuchs Team

'Fel a tetejéhez' gomb