Cyclo-cross

Bringás hétvége a budapesti Kamaraerdőben

Október első hétvégéjén – október 6-án – rendezik az eBike.hu Kamaraerdő Cyclocross Magyar Kupát, amely a kupasorozat első fordulója.

A Superior MTB Team által szervezett verseny sok tekintetben eltér az itthon megszokott vonalvezetéstől. A helyszín adta lehetőséget kihasználva, nem csak az erő és az állóképesség, de a technikai tudás is fontos tényező lesz a versenytávok leküzdésében.

Búr Zsolt, többszörös Magyar Bajnok által tervezett és a csapat tagjai révén épített vonalvezetés ötven méter szintkülönbséget tartalmaz a 2600 méter hosszú pályán. Egy lépcsősor, homokágy és rönk akadály is helyet kapott egy körben.

A Magyar Kupa futamokon egységes időrend, időmérés és arculat „várja” a résztvevőket és a szurkolókat. A 2018/19 –es szezon nyolc MK futamot és egy miskolci Országos Bajnokságot tartalmaz.

Másnap pedig a Northwave ELEMInator Up XCE  kupán próbálkozhatnak a gyerekek, ahol a szponzorok jóvoltából a nevezés ingyenes. A pörgős, ritmusos versenyforma látványos a közönségnek, a versenyzőktől pedig erőt, gyorsaságot és technikai tudást követel.

<

p style=”text-align: center;”>

Nevezni már csak a helyszínen lehet!

eBike.hu Kamaraerdő Cyclocross Magyar Kupa: www.superiormtbteam.com/kamaraerdo

Northwave ELEMInator Up XCE  kupa: www.superiormtbteam.com/eleminator-kupa

Cyclo-cross versenynaptár

Érdemes lesz kilátogatni tehát a kamaraerdei Ifjúsági Táborba, mert színvonalas versenyek és jó programok várják a közönséget.

'Fel a tetejéhez' gomb