MTB XC

Elimina Tour beszámoló

A  szeptember 2-án tartott Eliminatour Kanizsa Nagydíj rendezői és a versenyzők a szokásosnál nagyobb kihívásokkal találkoztak. Az időjárás kifejezetten rossznak ígérkezett, de végül a sáros pálya ellenére a vártnál jobb volt. Komoly egyeztetéseket igényelt az azonos időben tartott OhMyDeer zenei fesztivál, ami miatt a pályát két héttel a verseny előtt meg kellett változtatni és a rajt-cél területet is át kellett költöztetni.

Az előnevezők száma 89 volt, végül 80 induló jelent meg a rajtnál. A verseny rendben zajlott, de a Sport kategóriát sajnos itt is törölni kellett az egyetlen induló miatt.

Az UCI pontok gyűjtése sikeres volt, hiszen az Elit női kategóriában 50, a férfiaknál 78 pontot szerzett Magyarország.

Elit nő kategóriában Cseh Veronika (Alpinbike Team Endura GIANT High5) és Bukovácz Kata (PCCC) állhatott fel a dobogóra, míg Elit férfi kategóriában a cseh PAPRSTKA Tomáš (Expres CZ Scott Team Kolín), Valter Attila (Cube-Csömör) és Palumby Zsombor (SVS Pro Team) osztozott az első három helyen.

Eredmények

2018szep02Egész napEliminatour Kanizsa Nagydíj 2018Nagykanizsa - Csónakázó-tóSzakág:MTB XCKategória:MK,UCI C2

2018szep02Egész napEliminatour Kanizsa Nagydíj 2018Nagykanizsa - Csónakázó-tóSzakág:MTB XCKategória:MK,UCI C2

Kapcsolódó hírek

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top button
Close
X
X