Országút

Tour du Maroc 2018

Tour du Maroc többnapos országúti verseny péntek óta zajlik Marokkóban az Epronex csapat színeiben magyar versenyzők részvételével. A magyar eredményekről igyekszünk beszámolni:

  • A verseny első szakaszán Ábrók Norbert 9. helyen érkezett a sprinten, mezőnybefutón. A mai napon így 10-es kocsisorszámmal állhatunk rajthoz. Fez-ből rajtolunk és 158km-t megtéve Khénifra-ban lesz a mai napon a befutó.
  • Elkezdődött Fez városában a Tour du Maroc 2018 második szakasza! Az idő nem kegyes, esőben, szélben kell elkezdeniük a mai etapot, 158 km vár a versenyzőkre, ráadásul a szakasz elején 1600méterre is fel kell tekerniük. Nehéz nap! A második szakaszon Ábrók Norbert, Kiss Gergely és Pályi Csaba főmezőnnyel érkezett célba, előttünk egy 18 fős elmenés hazaért.
  • Beni-Mellálból rajtolt el a mezőny, és Marrakes-ben értek célba. 193km várt a fiúkra. A Tour du Maroc 2018 harmadik szakaszán sprintbefutón Ábrók Norbert 16., Minkó Roland 22. lett. A 193km-es, sík szakaszon többen próbálkoztak elmenésekkel, így került bele Kiss Gergő is egy elmenèsbe, àm a mezőny nem nyugodott, és azt is megfogták. Végül 2 marokkóit és 1 algírt engedtek el, akiket az utolsó 2 kilométeren fogott meg a mezőny.
  • Hétfőn rendkívül nehéz nap várt a fiúkra, 193km, ráadásul az Atlasz hegységen is át kellett bukniuk, 2000 méterre is fel kell majd tekerniük. Kialakult egy 6 fős elmenés is, melyben versenyzőnk, Pályi Csaba is volt. Beérkeztek a fiúk, már el is foglalták a szállást Ouarzazate-ban, a sivatagi városkában. Eredménylista hamarosan.
    Sajnos Solymosi Márton ugyan elrajtolt, de egészségügyi okok miatt feladni kényszerült a versenyt.

Szurkoljatok a csapatnak, hajrá Epronex!

Honnan
Epronex - Bike Hungary

Kapcsolódó hírek

Back to top button
Close
Close
X
X