BMX Freestyle

Horvátországban edzőtáboroznak a freestyle BMX-esek

🇵🇾 Eszék-Edzőtábor 1. Nap 🇭🇷
Péntek reggel a budapesti találkozó helyről indult az akkor még 14 fős csapat 2 busszal. A pécsi Ábel testvérek felvétele és egy gyors ebéd után hamar meg is érkeztünk a pályára, ahol a helyi média képviselői, és Eszék alpolgármestere köszöntött minket. Néhány fénykép és interjú után a magyar riderek magukra öltötték mezüket és elkezdtek ismerkedni a pályával. Az időjárás remek volt, napnyugtáig 18-20 fokos hőmérsékletben zajlott a gyakorlás. Ezt követően elbuszoztunk a szállásra, ahol a vacsorát követően némi eligazításban részesültek a jelen levők, és elfoglalhatták szállásukat 2 ágyas szobákban.
A mai napon kezdetét veszi a komoly edzésmunka, kíváncsian várjuk, hogyan bírja majd a terhelést a hazai sport krémje!

🇵🇾 Eszék edzőtábor 2. Nap 🇵🇾
Reggelire akkora “szendvics”-ekkel és egy ajándék pizzával fogadtak minket hogy néhány meg sem bírták enni. A pályára ma már bringával gurultunk ki, a szállástól mindössze pár percre van.
A délelőtti gyakorláson csapatokra lettek osztva a résztvevők, és az edzők által meghatározott szempontokra odafigyelve fejlesztették tudásukat. Motiválják egymást, látszik az együtt-bringázás pozitív hatása. Délben elmentünk ebédelni, majd vissza a pályàra, folytatódott a munka.
Sajnos délután sokszor szemerkélt az eső, végül úgy rákezdett, hogy el kellett jöjjünk. Alkalmazkodva a helyzethez a szálláshelyen birtokba vettük a kinti társalgót, ahol a verseny felkészülés, és a helyes sportolói / válogatott attitűd témakörökről beszéltünk.
Reméljük több szerencsénk lesz az idővel!

Pichler Róbert

'Fel a tetejéhez' gomb