Művész

Rákóczi Kupa

A mostani 2018. március 3-ai esemény nagyon színvonalas volt, és magas szintű nemzetközi elismerést is kapott.

A Jubileumi 20. Rákóczi Kupa Művészi Teremkerékpár Verseny Romhányban zajlott, amely egyben a Kelet-európai kupa második állomása is volt. A versenyen öt ország és kilenc klub sportolói vettek részt, köztük egy keleti csapat, Makaó tízenegy fős delegációval. Hatalmas érdeklődés mellett, óriási néző és versenyző létszámmal zajlott az esemény. A több kategóriában /egyéni, páros és négyes/ és különböző korosztályok részvételével futó programok 10 órától 19 óráig tartottak. Az eredmények kihirdetése előtt a versenyzőket és a nézőket egy látványos folklór műsor szórakoztatta.

Közzétette: BringaSport – 2018. március 7.

Ezt követően a valamikori romhányi terem kerékpárosok, az elmúlt 20 év sportolóinak köszöntése és jutalmazása zajlott. Valamennyi résztvevő nyakába emlékérmet akasztottak a helyi rendezők, az Önkormányzat támogatását élvezve. Nagyszerű hangulatú verseny volt, amit megtekintett Stefan Born is a német Wormsi klub elnöke, egyben a német szövetség egyik elismert tagja. Nem utolsó sorban egy magas szintű nemzetközi bírói csapat vezényelte le az eseményt.

Köszönjük minden támogatónak, résztvevőnek a segítségét és a részvételt. Szeretnénk az idei évben még hasonló színvonalas eseményként megszervezni a felnőtt korosztályos Magyar Bajnokságot is.

Vélemény, hozzászólás?

'Fel a tetejéhez' gomb
X
X