BMX Freestyle

BMX Freestyle applikáció és felmérés

Pár napja jelent meg a UCI BMX Freestyle App, mely Androidra és iOS-re letölthető BMX-es alkalmazás. OKÉ, DE MIRE JÓ? Fent a videóra kattintva maga Ryan Nyquist magyarázza el, hogy miért is hasznos ez a program:Olyan mint egy BMX-es instagram, néhány extrával:

  • Böngészni tudsz külföldi és hazai bmx-esek videói közt, láthatod, hogy egy veled egy korú, hasonló stílusú rider milyen trükköket tud 8000km-el arrébb.
  • Értékelheted mások videóját, így visszajelzést kapnak a trükkjeikről, ugyanígy téged is pontozhatnak, ami segít a fejlődésben.
  • A pontok alapján a rendszer elhelyez az összesített vagy bizonyos szempontok  (pl lakhely) szerinti ranglistán, így tudod magad hasonlítani másokhoz. Érdemes olyanokhoz mérni magad, akik hasonló körülmények között gyakorolnak!
  • Videóiddal nevezhetsz különböző jam-ekre és versenyekre, melyet profi UCI bírók értékelnek.

Az alábbi ikonokra kattintva letölthető az UCI BMX Freestyle applikáció!


BMX Freestyle felmérés

BMX Freestyle világkupa sorozat, világbajnokság, olimpia. Hirtelen és nagyot ugrott a freestyle nemzetközi szinten, és itthon is úgy fest, hogy fejlődésnek indul a sport. Összegyűjtjük a hazai BMX-ezéssel foglalkozó Egyesületeket, csapatokat, crew-kat, hogy teljes képet kapjunk arról, hol milyen sportélet van országos szinten.

Az űrlap ide kattintva tölthető ki!

'Fel a tetejéhez' gomb