MKSZ hírek

Igazolások iskoláknak sporteredményekről

Bringasport – 2017.06.26.  – Információ az MKSZ által sporteredményekről szóló igazolásokról –

Az iskolai tanév végén rendre sok kérvényt kapunk a különböző sporteredmények többletpontok érdekében történő leigazolására. Az alábbiakban a gyakran felmerülő kérdések nyomán próbálunk összefoglalva tájékoztatni.

  •  Adott sportág országos sportági szakszövetségének igazolása alapján, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert sportágban az országos sportági szakszövetség által – a szakszövetségnek a jelentkezési határidő napján hatályos versenyszabályzatában meghatározottak szerinti – a Magyar Olimpiai Bizottság által igazoltan felnőtt és felnőtt alatti első utánpótlás korosztály részére szervezett országos bajnokságon elért legalább 3. helyezésért 15 többletpont, amelyet csak abban az esetben kaphat meg a jelentkező, ha az arra jogosító eredményt legkésőbb a jelentkezés évét megelőző 8 éven belül szerezte.

A Magyar Kerékpáros Szövetség állítja ki,

kérvényeket az info@bringasport.hu-ra várjuk pontos adatokkal, évszámmal, kategóriával, eredménnyel

  • A Magyar Diáksport Szövetség igazolása alapján, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert sportágban a Magyar Diáksport Szövetség által, vagy közreműködésével szervezett Diákolimpia országos döntőjében elért legalább 3. helyezésért 10 többletpont adható, amelyet csak abban az esetben kaphat meg a jelentkező, ha az arra jogosító eredményt legkésőbb a jelentkezés évét megelőző 8 éven belül szerezte.

A  Magyar Diáksport Szövetség állítja ki,

elérhetőségeik: mdszok@mdsz.hu ; http://www.mdsz.hu/mdsz/kapcsolat/

'Fel a tetejéhez' gomb