MKSZ hírekOrszágút

Az MKSZ országúti szakágának sajtótájékoztatóval egybekötött díjkiosztó ünnepsége

BringaSport – 2016.02.29 – A Magyar Kerékpársportok Szövetségének országúti szakága ezúton szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a 2016. március 5-én, a BringaExpo-n megrendezésre kerülő sajtótájékoztatóval egybekötött díjkiosztóra.

Időpont: 2016. március 5. szombat, 10:00-11:30
Helyszín: BringaExpo, G pavilon – Hungexpo, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

A díjkiosztó keretén belül a 2015. évi országúti ranglista első helyezettjei számára nyújtunk át elismerést. Fontosnak érezzük, hogy a sport a versenyzőkről szóljon, ezzel az alkalommal az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó versenyzők előtt szeretnénk tisztelegni. A díjátadót követően sajtótájékoztatóra kerül sor, az országúti szakágon belül történt változások kapcsán szeretnénk, ha az egyesületek, érdeklődők személyesen kaphatnának részletes tájékoztatást a fejleményekről. Az esemény helyszíne a Hungexpo G pavilon VIP terme lesz (a G pavilon emeletén).

A részvételi szándékot kérjük az info@bringasport.hu címen jelezni!

Összeállt az MKSZ Országúti Tanácsa

A Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöksége egyhangú szavazással jóváhagyta az Országúti Szakági Tanács felállítását három fős létszámmal (szakágvezető Nagy Zoltán, utánpótlás referens Rusovszki Gábor, felnőtt referens Berkesi András). Az utánpótlás korosztályban Rusovszki Gábor munkáját két felelős vezető segíti (U19, WU19 korosztályért felelős vezető Somogyi Miklós; U15, U17, WU17 korosztályért felelős vezető Schneider Gábor lesz). Ennek értelmében az elnökség minden korábbi tisztséggel megbízott szövetségi kapitányt visszahívott és helyükre új szövetségi kapitányt nem nevez ki.

Határozat az országúti szakág 2015. évi műhelytámogatásainak felosztásáról

Az MKSZ elnöksége február 23-án egyhangú szavazással elfogadta az országúti szakág támogatási keretének felosztását. A felosztás rendszeréről, és a tagszervezetek részére nyújtott támogatás mértékéről részletes információ itt érhető el >>

Elkészült a 2016. évi országúti versenynaptár előzetese

Elkészült az MKSZ idei előzetes versenynaptára, amelyben a Szövetség felé a szabályoknak megfelelően jelzett és elfogadott versenyek szerepelnek. A korábbiakkal ellentétben a versenynaptárba kerülés feltételei szigorodtak, a végleges versenynaptár így az MKSZ Elnöksége részéről még jóváhagyásra vár, de az egyesületek felkészülésének érdekében közzétesszük az előzetes versenynaptárat. Az Országos Diákolimpia Döntője, valamint az Országos Bajnokságok közül a Hegyi OB, a Kritérium OB, a Páros OB és a Hosszútávú OB rendezési jogáról pályázat fog dönteni, erről hamarosan tájékoztatással leszünk.

Az előzetes országúti versenynaptár elérhető itt >>

'Fel a tetejéhez' gomb