Para

Butu Arnold Csaba és Garamszegi László a UCI meghívására a World Cycling Center-ben edzőtáborozik

BringaSport – 2015.11.02 – A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) meghívására november 2. és 15. között Butu Arnold Csaba és pilótája, Garamszegi László a világ legjobb pálya parakerékpárosaival közös edzőtáborban vesznek részt a világ első számú edzőközpontjában, a svájci World Cycling Center-ben (WCC). A tandem-számban versenyző párosnak ez az első állomása a márciusi pályavilágbajnokságra való felkészülésben.

Magyar parakerékpáros eddig nem kapott meghívást a UCI edzőtáborába, ahogy arra sem volt eddig példa, hogy egyszerre három magyar sportoló kapjon lehetőséget a UCI-központban történő felkészülésre. Szalontay Sándor mellett most a riói paralimpiára készülő páros is részt vehet az edzéseken.

“Ez a meghívás nagy megtiszteltetés mindannyiunk számára! Sajnos örömünk azonban nem felhőtlen – az edzőtábor után közvetlenül megrendezésre kerülő manchesteri Európa Kupára anyagi okok miatt a páros, a tervekkel ellentétben, nem tud a többiekkel utazni” – tette hozzá Steiner György, parasport szakágvezető.

'Fel a tetejéhez' gomb