Kerékpársport hírek

Utazási ajánlat az 1. Európa Játékokra, Bakuba

BringaSport – 2015.03.24 – Az első Európai Játékokat 2015. június 12. és 28. között rendezik meg Bakuban, Azerbajdzsán fővárosában. A Baku European Games Operation Committee (BEGOC) döntése alapján a magyar kerékpársport 5 főt kvalifikált az eseményre, országúti (mezőnyverseny) szakágban 2 férfit és 1 nőt, mountain bike szakágban 1 férfit, valamint BMX szakágban szintén 1 férfit.

Szurkoljon a magyar csapatnak és közben ismerje meg Bakut, ezt az igazán izgalmas metropoliszt! Azerbajdzsán fővárosa, Baku maga a csoda. Az utcákon sétálva az ember egyik pillanatban Párizsban érzi magát, a másik pillanatban pedig már az innovatív Dubajban. Stílusok, hangulatok keverednek, de mégis a turisták hihetetlen harmóniát érezhetnek az itt-tartózkodásuk alatt. Az I. Európa Játékokra pedig még több látvánnyal és különlegességgel készülnek a helyiek, amik szintén hozzásegítik a várost ahhoz, hogy felkerüljön a világ legizgalmasabb helyeinek listájára.

Utazás:

Közvetlen repülőjárattal Budapestről (szerdán és vasárnap): Kb. 60.000 Ft/főtől
Menetrend szerinti járatokkal isztambuli átszállással (naponta): Kb. 150.000 Ft/főtől

Szállás:

Bakuban a hotelek széles kínálata megtalálható.
3 csillagos szálloda reggelivel: 80 USD/szoba/éjtől. Pl. Old City Inn
4 csillagos szálloda reggelivel: 100 USD/szoba/éjtől. Pl. Gorgud Plaza

Belépőjegyek:

Minden versenyszámra egységesen 3 AZN-ért lehet belépőjegyet vásárolni, ami átszámolva Kb. 800 Ft. A belépőjegyeket 2015. áprilisától lehet igényelni.

Vízum:
Magyar állampolgárok magán útlevéllel csak érvényes vízummal utazhatnak be Azerbajdzsánba. A bakui Európa Játékokra könnyített vízumigénylési eljárást alkalmaznak, így a vízum elintézhető érkezéskor a bakui reptéren. Ára: Kb. 60 EUR.

Utazási csomagokkal kapcsolatos további információk:
Tensi Utazási Iroda, 1023 Budapest, Komjádi u. 1.
Csácsi Kriszta e-mail: kcsacsi@tensi.hu tel.: 70/4545513

A Tensi Utazási Iroda a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos utazási irodája, illetve a BAKU 2015 és a RIO 2016 kizárólagos jegyértékesítője Magyarországon.

'Fel a tetejéhez' gomb