MKSZ hírek

Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség tisztújító közgyűlés – 2015. március 1.

Az MMTBSzSz elnöksége rendkívüli közgyűlést hívott össze 2015. március 1-re.

A közgyűlés helye a Hungexpo területe.

KIEGÉSZÍTÉS (2015-02-17-én)

Tájékoztatjuk az egyesületeket, hogy a közzétett meghívóban szereplő napirendek – tagszervezet kérésére – az alábbiakkal egészül ki:

1. napirendi pont javaslat: Az elnök beszámolója az MMTBSZ jelenlegi anyagi helyzetéről, az MKSZ-szel fennálló jelenlegi együttműködésről,ügyvitelről,valamint a volt elnökkel Katona Kálmánnal fennálló átadás- átvételi jogi,és adminisztrációs állapotról.

2. napirendi pont javaslat: Az elnök beszámolója a 2014-évi második féléves állami támogatás kb. 20 milliós összegének elosztási elveiről, az elnökség javaslatáról, az elosztás objektív indoklásával. Ezt követően szavazás a tagság részéről, hogy jóvá hagyja-e az elnökség javaslatát?

3. napirendi pont javaslat: Az Elnök által beterjesztett 2015.évi MMTBSZ szakági költségvetés vitája, a tervezett költségvetés elveinek, sarokszámainak elfogadása, határozatba foglalása.

4. napirendi pont javaslat: Az MMTBSZ 2015-évi versenynaptárában szereplő Magyar Kupa, és OB futamok tárgyában kötendő versenyrendezői szerződések tartalmának az elfogadása, illetve azok módosítása.

'Fel a tetejéhez' gomb