MKSZ hírek

Tájékoztató a 2015. évi licencekről

Tisztelt Egyesületek!

A licence igénylőket 2015-ben Tarapcsák Péter (Tara) intézi.

Elérhetőségei: [email protected]; Tel: +36-70-330-44-14.

Az elnökség 2015-01-06. 4. sz. határozatának értelmében a 2015. évi licencek díjai a következők szerint alakulnak:

2015. március 31-ig hiánytalanul leadott (kitöltött, aláírt, egyesület és a szakági szövetség által lepecsételt versenyengedély igénylő lap), érvényes orvosi igazolással rendelkező licencek ára:

U7-U19 korosztály részére: 1,500 Ft
U23-Master korosztály részére: 2,000 Ft

2015. április 01-től:
U7-U19 korosztály részére: 3,000 Ft
U23-Master korosztály részére: 4,000 Ft

A nem versenyzői licencek egységára 2,000 Ft (kiváltási időtől függetlenül)

Bírói licence díja: 1,000 Ft (kiváltási időtől függetlenül).

Licence pótlásának díja 1,500 Ft

A versenyengedélyek kiváltásának ideje 1 hét.

18 év alattiaknak a fél éves orvosi igazolás meghosszabbításához újabb versenyengedélyt kell gyártatni, melyre szintén felkerül majd az orvosi érvényesség dátuma.
Az utánpótlás korú versenyzők orvosi engedélyének meghosszabbítása miatt kiváltott második versenyengedély ingyenes.

Egy személy egy csapatvezetői, egy versenyzői és egy bírói licencet is kiválthat a 2015-ös szezonban, a második licence díja 1,500 Ft.

Csapatvezető az a személy, aki Szakszövetségnél nyilvántartásba vett sportszervezethez beadott Bírósági Végzésben, mint képviselő fel van tüntetve, vagy aki a hivatalos képviselő által aláírt meghatalmazással rendelkezik.

A versenyengedélyek 2015. január 1. és december 31. között érvényesek. (Article 1.1.001 of the UCI regulations)
A versenyengedélyt 2014. december 1-től lehet kiváltani kedvezményes áron.

Amennyiben egy sportegyesület más néven szeretné szerepeltetni egyesületét a versenyengedélyen (szponzori néven), mint ahogyan hivatalosan a szervezet bejegyezésre került a bíróságon – szakági ellenjegyzéssel kérvényt kell benyújtania az MKSZ-hez a névváltoztatásra vonatkozóan, hogy a későbbiek során az egyesület beazonosítható legyen.

A Magyar Kerékpársportok Szövetsége által kiállított versenyengedély mindhárom szakágban, azaz a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség és a Magyar BMX és Cross-Triál Szövetség versenyein egyformán és korlátozás nélkül használhatóak. A licence kiváltására mindhárom szakágban ugyanazok a feltételek vonatkoznak. Csak és kizárólag a Magyar Kerékpársportok Szövetsége által kiállított licencek érvényesek mindhárom szakágban.

Az átigazolási időszak 2015. március 31-ig tart, addig a versenyző egy alkalommal szabadon igazolható abban az esetben, ha nincs érvényes, aláírt amatőr szerződése, vagy tartozása korábbi klubja, egyesülete felé. Az év közben történő átigazolás eljárási díjának összege: 20,000 Ft.

Az Európai Utazási Biztosító (EUB) utazási biztosítását, mely külföldön felelősségbiztosítást is tartalmaz, továbbra is külön kell megkötni minden utazás előtt 3 nappal, melynek ára 300 Ft / nap. Az EUB biztosítási díja poggyászbiztosítást nem tartalmaz.

FIGYELEM!
2015. ÉVI LICENCEK KIVÁLTÁSA A SZAKÁGI SZÖVETSÉG JÓVÁHAGYÁSÁVAL TÖRTÉNIK, A VERSENYEGEDÉLYEK DÍJÁT AZ MKSZ BANKSZÁMLASZÁMÁRA KELL ÁTUTALNI!

Kérjük, az egyesületi MKSZ éves tagdíjat (5,000 Ft) az alábbi bankszámlaszámra szíveskedjen mindenki befizetni:
A Magyar Kerékpársportok Szövetségének bankszámlaszáma:
OTP Bank: 11784009-20603492
(A szakági szövetségek éves díját továbbra is a szakági szövetségekhez kell utalni.).

SPORTORVOSI!
Kérünk minden versenyzőt, hogy a sportorvosi vizsgálatokra IDŐBEN jelentkezzen be, mert a várakozási idő több hét, akár 1 hónap is lehet. Az MKSZ CSAK a hivatalos, sportorvosi pecséttel ellátott versenyengedélyeket fogadja be és ad ki licencet.

Varga Orsolya
MKSZ főtitkár

Kapcsolódó hírek

Back to top button
Close
Close
X
X