Para

Verola Paracycling Cup: a magyar parakerékpárosok hétvégi eredményei

BringaSport – 2016.04.25 – Április 23-án és 24-én került megrendezésre az országúti Verola Paracycling Cup Olaszországban, ahol az Ocelka-Andristyák, a Butu-Garamszegi páros, valamint Barkóczi Péter képviselte hazánkat.

Eredménylisták >>

Április 23-án, szombaton rendezték az időfutam versenyt, ahol Ocelka Róbert (FTC) és pilótája, Andristyák Gábor (Postás SE) az ötödik helyen, míg a Tuttobici-Hungarofondo bringásai, Butu Arnold Csaba és pilótája, Garamszegi László a hatodik helyen végeztek.

rivola1

A második napon, vasárnap került sor a 40,6 kilométeres mezőnyversenyre, ahol az Ocelka-Andristyák páros ismét az ötödik helyen, őket követve a Butu-Garamszegi páros pedig a hatodik helyen érkezett a célba.

rivola2

Butu Arnold Csaba és pilótája, Garamszegi László

A válogatott harmadik tagja, Barkóczi Péter (BVSC-Zugló) megint nagyon népes mezőnyben (27 fő induló) időfutamban a nagyon előkelő 18. helyet, míg mezőnyversenyben a 23. helyet szerezte meg.

  1. április 30-i hétvégén a csapat folytatja a versenyzést újra Olaszországban (Brescia) a Brixia Europe Cup futamon szerepelnek majd!

IMAG0804

Barkóczi Péter

'Fel a tetejéhez' gomb