BalatonBike365

A BalatonBike365 az Utazás Kiállítás belföldi díszvendége

A 45. alkalommal megrendezett Utazás Kiállítás belföldi díszvendégként bemutatkozó BalatonBike365 és partnerei közös, beach bár stílusú, interaktív elemeket is tartalmazó standján kóstolhatnak bele a hamisítatlan balatoni bringás életérzésbe, 2023. február 23-26. között a Hungexpo A pavilonjában.

A BalatonBike365 teljeskörű információt nyújt és szolgáltatásokat ajánl a Balatont és környékét kerékpárral felfedezni vágyók számára. A desztináció egyedülálló tájjal, az ország teljes szálláshely-kapacitásának negyedével, több száz különleges kulináris élményt ígérő vendéglátóhellyel és borászattal, fürdőkkel és strandokkal, megannyi fesztivállal, kulturális eseménnyel várja a látogatókat, egész évben.

Az A pavilonban felépítésre kerülő 110 nm-es standon lehetőség lesz megismerni a térséget behálózó kerékpáros útvonalakat, szolgáltatásokat, találkozni a szolgáltató partnerekkel, interaktív verseny keretében próbára tenni biciklis tudásunkat, megismerni a BB365 kerékpáros központok által kínált szolgáltatásokat és magukat a bérlehető bicikliket. A látogatók a kiállításon próbára tehetik szerencséjüket, a nyereményjátékban résztvevőket értékes ajándékok várják, a napi ajándékok mellett főnyereményként 2 db prémium kerékpár talál gazdára.

Ingyenes verseny licences gyerekeknek a BalatonBike365 pályán az Utazás Kiállításon!

Érvényes 2023-as MKSZ licenccel rendelkező gyerekek számára 2023. február 26-án vasárnap 16 órától a Hungexpo A pavilonjában gyerekversenyt rendeznek a BalatonBike365 pályáján. Egy gyermekkel egy kísérő ingyenesen léphet be az Utazás Kiállításra a vasárnapi napon.

Jelentkezni ezen az e-mail címen lehet: ujbudamtb@gmail.com

További részletes információk a FB eseménynél: https://www.facebook.com/events/949038386088396

„Nem úgy megyek, ahogy bírok, hanem ahogy akarok!” – aki nem hiszi, járjon utána: az idei Utazás Kiállítás egyik legnagyobb újdonsága az E-Bike Test&Show, ahol az érdeklődők ingyenesen kipróbálhatják, tesztelhetik az e-bike-okat egy külön erre a célra épített 3.000 négyzetméteres pályán, szintén az A pavilonon belül.

A térséget felfedezni bringával a legnagyobb élmény – az autónál lassabban, a gyaloglásnál gyorsabban. Ezt támogatja a http://balatonbike365.hu weboldal és a iOS és Android BB365 mobil applikáció, melyek a Balaton turisztikai térségébe kalauzolnak bennünket, méghozzá biciklivel, az év 365 napján. A website a desztináció turisztikai értékeinek bemutatásán túl megkönnyíti az útvonaltervezést, az eligazodást és a keresést a gazdag turisztikai kínálatot alkotó szolgáltatások és vonzerők között. Az applikáció az 1000 kilométernyi kijelölt és kitáblázott kerékpáros útvonalon, a 70 különböző nehézségű tematikus túrán túl 30 kategóriában 3600 szolgáltatót és 1000 ingyenesen látogatható attrakciót ajánl, és segíti a navigációt a terepen.

A BalatonBike365 szolgáltatások körében a kitáblázott túraútvonalak mentén fedett kerékpáros pihenőhelyek, térképek, szervizoszlopok várják a bringásokat, továbbá felkészült és készséges kollégák a három kerékpáros szolgáltatóközpontban: Balatonfüreden, Balatonföldváron és Keszthelyen. Ezek tökéletesen felszerelt eszközparkkal, teljeskörű kerékpáros szolgáltatásokkal várják a vendégeket.

BalatonBike365 standján alábbi partnereinkkel is bemutatkoznak:
BalatonBikeTour
Bringaland
Hotel Anna Villa*** (Balatonföldvár)
Balatoni Turizmus Szövetség

A BalatonBike365 célja a Balaton és ezen belül a balatoni kerékpáros útvonalak és egyéb szolgáltatások promotálása és fejlesztése, ennek révén a tóparttól távolabb eső települések, szolgáltatók bekapcsolása a kerékpáros turizmus vérkeringésébe.

További információ és jegyvásárlás az Utazás Kiállításra: https://utazas.hungexpo.hu/
'Fel a tetejéhez' gomb