BalatonBike365
Kiemelt

Egy magyar fiú Valter Attila nyomába eredt

A BalatonFondo kerékpáros versenyt idén ősszel immár második alkalommal rendezik, amelynek célja, hogy felidézze a 2022-es Giro d’Italia magyarországi Grande Partenza utolsó szakaszát és minden kerékpározni szerető megtapasztalja, milyen is egy igazi verseny hősének lenni.

Inspiráció és összefogás, a jövő generációjának motivációja! Egyik jövőbeli hősünk egy fiatalember, Hunor, aki szenvedélyesen szereti a kerékpározást és példaképe Valter Attila, hazánk legsikeresebb profi kerékpárosa, a Giro d’Italia egykori rózsaszín trikósa. Egy nap Hunor észrevette, hogy Attila a Balatonon komppal közlekedik. Rögtön biciklire pattant édesapjával, hogy megkeresse példaképét, és aláírást kérjen tőle. Hunor még üzenetet is küldött neki Instagramon, hogy találkozhassanak néhány pillanatra, megvalósítva ezzel az álmát.

“Ezek a történetek inspirálnak minket, hogy ilyen típusú eseményeket szervezzünk, és  tartsuk életben a sportot, közösséget építve” – mondta Schneller Domonkos, a Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke. “Nagyon örülünk, hogy Attila elfogadta felkérésünket, hogy legyen a verseny nagykövete – folytatta az elnök – hiszen ő példaképként mutatja meg fiatal rajongóinak, hogy kemény munkával és hittel bármit elérhetnek.”

Várunk mindenkit szeretettel az eseményre, hogy együtt ünnepeljük a kerékpársportot és a hősöket, akik inspirálnak minket!

2024szo14szepEgész napBalatonFondoBalatonfüred - Balaton SzabadidőközpontSzakágOrszágút

'Fel a tetejéhez' gomb