Giro d'Italia Grande PartenzaKerékpársport hírek

Tekerj te is a kétszeres Giro-győztes Ivan Bassóval!

Egy ritka programra, rendhagyó eseményre invitálunk mindenkit, amelynek keretében utcai kerékpárosok együtt tekerhetnek egy világsztárral, a Giro d’Italia-győztes Ivan Bassóval. Emellett ingyenes Punnany Massif koncertre is sor kerül Székesfehérváron. 

A Giro d’Italia jövő májusban Magyarországról rajtol. A Grande Partenza – Nagy Rajt harmadik, egyben utolsó magyarországi szakaszának Székesfehérvár ad otthont 2020. május 11-én. Székesfehérvár és Magyarország készül az eseményre, ennek egyik fontos napja lesz az október 19-én induló élmény-kerékpározás.

Fotó: bikeraceinfo.com

Az utcai kerékpárosok ezúttal is válogatott versenyzőkkel, Dina Mártonnal, Fetter Erikkel, Valter Attilával, Pelikán Jánossal és Parti Andrással oszthatják meg a bringázás élményét, miközben délelőtt a kétszeres Giro-győztes Ivan Basso is nyeregbe száll!

A helyszínre kilátogató érdeklődők hivatalos Giro d’Italia pólót kaphatnak ajándékba, ha remek képeket osztanak meg a közösségi médiában az eseményről #girogungary2020 #giroditalia hashtaggel.

A székesfehérvári élménykerékpározás programja:

 9.40:   gyülekezés az Országalmánál

10.00:  rajt rendőri felvezetéssel (a rövidebb táv 40, a hosszabb 70 km)

16.00:  célba érkezés és interaktív közösségi programok a Magyar Király Szálló előtti téren

19.00:  Punnany Massif koncert

GIRO LOGO JO jpeg

'Fel a tetejéhez' gomb