BalatonBike365Országút

Tekerjünk a cukorbeteg gyermekekért

Jótékony célt szolgál idén az I. Balaton Maraton Váltó, amely 2019. június 1-jén Balatonföldvárról indul. Kusztor Péter, a Team Novo Nordisk pro-kontinentális csapat magyar versenyzője azért állt a kezdeményezés élére, mert maga is cukorbetegséggel küzd, a szervezők pedig a verseny nevezési díjából befolyó összeget diabéteszes gyermekek és családjuk támogatására fordítják.

Kusztor Péter

„Magyarországon évente közel 300 gyermeknél diagnosztizálnak cukorbetegséget! Értük tekerünk június 1-én, a Balaton Maraton Váltón. Jelentkezz 5 fős csapatoddal, bringázz a Balaton csodás tájain és segítsd Kusztor Péterrel együtt a cukorbeteg gyermeket. Első Balaton Maraton Kerékpáros Váltóverseny. 2019. június 1. Balatonföldvár. Részletek: www.balatonbike365.hu” – hangzik a verseny rádió szpotjában.

A szervezők jó hangulatú, igazi csapatépítő sporteseményt kínálnak a résztvevő, kb. 200 csapatnak, akik közül az első 10 jelentkezőnek a Magyar Kerékpáros Szövetség támogatásával a regisztráció ingyenes. A további, átlagosan 5 fős csapatok számára a részvétel 4.000 Ft/fő, amelyből a cukorbeteg gyermekek és családjuk megsegítésén munkálkodó Menta Pro Alapítványt támogatja a rendezvény.

Nevezz családdal, barátokkal, munkatársakkal, sporttársakkal együtt. Tekerjétek körbe a Balatont és segítsetek közösen.

Jelentkezz MOST!
tourdepelso.hu

Versenykiírás

2019jún0100:00Tour de PelsoBalaton Maraton VáltóBalatonföldvár - Keleti strandSzakág:OrszágútKategória:Szabadidős

Kapcsolódó hírek

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top button
Close
Close
X
X