MKSZ hírek

HISZEK BENNED Sport Program

Kedves Sportvezetők!
A HM Sportért Felelős Államtitkárságától kapott támogatás révén a SOSZ idén is meghirdethette a HISZEK BENNED Sport Programot, mely a kis és közepes egyesületekben folyó utánpótlás nevelést hivatott támogatni, ráadásul a tavalyihoz képest dupla keretösszegből.

Mivel nem csak SOSZ tagok pályázhatnak, ezért a szakági szakszövetségeken keresztűl is fel kívánjuk hívni a sportegyesületek figyelmet e lehetőségre.A pályázók segítésére és a pályázatok elkészítése kapcsán keletkező hibák csökkentésére tájékoztató és konzultáció lesz 2023. május 4-én, csütörtökön, 10 órai kezdettel  itt, a Magyar Sport Házában, az alábbi programmal:

  • 9:30 -tól érkezés, regisztráció
  • 10:00 A HISZEK BENNED pályázatok  tapasztalatai, a 2023. évi kiírás sajátosságai – Előadó: dr. Deutsch Tamás, a SOSZ elnöke
  • 10:20 A 2023. évi (VIII. ütem) pályázatainak elkészítésével és benyújtásával kapcsolatos tudnivalók, feladatok – Előadó: Virág Lajos, a SOSZ ügyvezető igazgatója
  • 11:20 Konzultáció a pályázatkészítés során felvetődő kérdésekről – Előadó: Virág Lajos, a SOSZ ügyvezető igazgatója

A program tervezett teljes hossza kb. két óra.  A részvételre előzetesen regisztrálni szükséges az alábbi linken jelentkező űrlapon mielőbb, de legkésőbb május 2-án 12 óráig!

REGISZTRÁCIÓ

Fontos, hogy a résztvevők előzetesen már megismerjék a pályázati kiírást, ami elérhető a SOSZ honlapján is: https://sosz.hu/hiszek-benned-sport-program/

HISZEK BENNED SPORT PROGRAM

Sportegyesületek Országos Szövetsége (továbbiakban: SOSZ) az idei évben meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. és a II/B alprogramot (továbbiakban: Programok).  A Programokon keresztül a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága a kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni, valamint az utánpótlásnevelés sportszakmai feladataival összefüggő költségekre nyújt vissza nem térítendő forrást.

A Programok támogatási keretösszege: 500 000 000 Ft

A Program támogatási időszaka: 2023. január 1. – 2023. december 31.

Program jelentkezés határideje: 2023. május 15.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét!
Amennyiben még nem rendelkeznek SOSZ tagsággal, viszont szeretnének élni a kedvezményes jelentkezéssel 2023. május 15-ig küldjék el csatlakozási szándékukat, melynek részleteit a https://sosz.hu/tagfelvetel/ oldalon találhatnak.

Programkiírás: HISZEK Benned Sport Program II_ alprogram VIII_utem programkiirás

Jelentkezési adatlap: HISZEK BENNED Sport Program II alprogram_ VIII ütem jelentkezesi adatlap

Elektronikus adatlap: https://forms.gle/4THqdES7PSPu2rkQ7

Programkiírás II/B:  HISZEK Benned Sport Program II_B_ alprogram programkiirás

Jelentkezési adatlap II/B: HISZEK BENNED Sport Program II_B alprogram jelentkezesi adatlap

Elektronikus adatlap II/B: https://forms.gle/qwVvDuQfhEhZSjmaA

A jelentkezés akkor érvényes, ha a jelentkezési adatlapot és az elektronikus adatlapot is kitöltötték!

Költségterv kitöltés MINTA : KÖLTSÉGTERV Útmutató

'Fel a tetejéhez' gomb