MKSZ hírek

Új versenybejelentő felület

Tisztelt Versenyszervezők!

Az MKSZ a 2019-es versenyszezonra megújította a versenybejelentés módját, közvetlenül összekötve a versenybejelentést a honlap versenynaptár és versenyeredmény moduljával. A korábbi papír alapú rendszer helyett a rendezendő versenyeket egyszerűbben, online felületen lehet bejelenteni, mely az Információk/Versenyszervezőknek menüpontban a Versenybejelentés fülön érhető el. Hamarosan elkészül a versenynaptárba kerülési díj befizetésére szolgáló online felület, valamint a versenyeredmények benyújtásának online felülete is, melyről szintén tájékoztatást fogunk adni.

A versenybejelentő űrlap eléréséhez minden versenyszervezőnek egyszeri alkalommal ki kell töltenie a Versenyszervezői regisztráció űrlapot, mely szintén a Versenybejelentés fülön érhető el a versenyszervezőknek szóló információs oldalon. A kitöltést követően a megjelölt kapcsolattartó az adatok ellenőrzését követően 72 órán belül hozzáférést kap a honlap versenybejelentő moduljához a regisztrált e-mail címére. Az űrlapon benyújtott adatok alapján készülnek el a későbbiekben a versenyekkel kapcsolatos szerződések és ezek alapján jelennek meg a versenyszervezőről szóló adatok a honlap versenynaptár moduljában.

A Versenybejelentés fülön a honlapra való bejelentkezés előtt vendég felhasználóként csak a Regisztráció és a Bejelentkezés pont látható a belépéshez szükséges felülettel, ahol az e-mailben kapott felhasználónév-jelszó párossal lehet a honlap zárt versenyszervezői részéhez hozzáférni. A belépést követően a Regisztráció pont már nem látható és a Versenybejelentő pontban pedig megjelenik a Versenybejelentő űrlap gomb, melynek segítségével bejelenthetők a versenyek.

A Versenybejelentő űrlapon benyújtott információk fognak szerepelni a honlap versenynaptár moduljában a szerződéskötést és a versenynaptárba kerülési díj befizetését, valamint az adatok ellenőrzését követően. Az űrlapon kérjük csak a már biztos információkat írják be, mivel a benyújtott adatok a honlapon való nyilvános megjelenésig a versenykezelő felületen módosíthatók és későbbi esetleges módosítás is kezdeményezhető a megjelenést követően a versenybejelentes@bringasport.hu e-mail címen. Olyan versenyeknél, ahol több szervező van, csak az egy lehetséges főszervező nevében nyújtsák be a bejelentést és a további szervezőket a versenykiírásnál részletezzék.

Az első verseny bejelentését követően jelenik meg a versenyszervezőknek szóló oldal alján a bejelentkezett versenyszervezőknek a Versenykezelő felület. Itt látható a bejelentett verseny neve, megjelenési állapota és a verseny dátuma. A versenykezelőben a nyilvános megjelenésig a ceruza ikonra kattintva még módosíthatók az adatok, ezt követően már csak az MKSZ férhet hozzá a szerkesztőfelülethez, a megjelent adatok módosítása csak a versenybejelentes@bringasport.hu e-mail címen kérhető.

Amennyiben segítségre van szükségük az új versenybejelentési rendszer használatával kapcsolatban, akkor az it@bringasport.hu e-mail címen lehet információt kérni!

'Fel a tetejéhez' gomb