Hajdú Kupa május 14-én, vasárnap – előzetes rajtlista

Hajdú Kupa május 14-én, vasárnap – előzetes rajtlista

📁 Hírek 🕔11.május 2017
Hajdú Kupa május 14-én, vasárnap – előzetes rajtlista

BringaSport – 2017.05.11 – Most vasárnap, május 14-én kerül sor az országúti Magyar Kupa következő versenyére, a Hajdú Kupára, amelynek a Debrecen melletti Nagyhegyes ad otthont. A pálya a Balla Viktor Emlékversenyről ismert kör lesz, kategóriától függően 15, 35, 65 illetve 125 kilométert kell abszolválniuk az indulóknak.

220 körüli nevezés érkezett, többek között az ASE Kerékpár, BVSC, FTC, GYAC, KKB SE, KSI-Csepel, MiránK, MVSC, Mugenrace, NYKSE, Sárréti SE, SZINGO Balaton Team, Tuttobici, Veloroom-Kecskemét, és a ViniBike versenyzői is ott lesznek a rajtnál, emellett különösen nagy erőkkel vonul ki a DeGaVi Tipográfia, a Dr. Bátorfi Agria KTK, az Epronex, a Szekszárdi SZKE, és a hazai KONTENT-DKSI gárdája. Az Amplatz BMC két ismert bringása Kusztor Péter és Pelikán János is erősítik majd a mezőnyt.

Előzetes rajtlista

Az áprilisi versenyhez képest eltérés, hogy a nők a 65 km-es futamon indulhatnak. A győztesek a versenykiírásnak megfelelően pénzdíjban részesülnek majd, a legjobb csapat pedig elnyeri a (szintén pénzdíjjal járó) Hajdú Kupát!

Találkozunk május 14-én vasárnap!

Fotó: Kakuja János

Oszd meg barátaiddal!

Kapcsolódó cikkek

Megérkezett a Tamási Pálya OB versenykiírása

Megérkezett a Tamási Pálya OB versenykiírása

Bringasport - pálya OB versenykiírás A 2017. évi Pályakerékpáros Utánpótlás Bajnokság, mely egyben Tamási kerékpáros pályaavató verseny versenykiírása az alábbi linken

Tovább
questra Пестюк Чеслав Фанис Джураев Константин Мамчур Станислав Кравцов AGAM Atlantic Global Александр Прочухан Абакумов Андрей