Országút

Giro del Nord Est d’Italia versenyen járt az U19 válogatott

Augusztus első hétvégéjén a Magyar Országúti Junior Válogatott (U19) az olaszországi Giro del Nord Est d’Italia kerékpárversenyen állt rajthoz hat fővel, mely nagyrészt a debreceni KONTENT-DKSI kerékpárosaiból állt össze: Varga Bálint, Árvai Krisztián, Mészáros Ábel, Sipos Máté, és Bognár Ábel ötöse mellett egy szekszárdi fiú szerepelt a csapatban. A 24,9 km-es csapat-időfutamot gond nélkül abszolválták, az erős mezőnyben 22. helyen zártak, közel 46 km/h-s átlagot hajtva. A másnapi 122 km-es országúti versenyen 36-40 fokban álltak rajthoz, amit meg is szenvedtek a fiúk, a versenybírók döntése értelmében a debreceni csapat tagjait kiszólították a mezőnyből.

Az elkövetkező napokban az augusztus 7-én kezdődő XII. Székely Körversenyen vesz részt a DKSI felnőtt csapata, az U19-es fiúk Belgrádba utaznak a 47. Juniors Race Olympic Hopes – Belgrade Trophy Milan Panic 2018 versenyre, az utánpótlás csapat fiatalabb tagjai pedig a Szlovák Kupa eperjesi versenyén fognak részt venni a hétvégén.

Pataki Péter DKSI

Kapcsolódó hírek

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top button
Close
Close
X
X