Cyclo-cross

Meghívó a cyclo-cross szakági évadzáróra

Szeretettel hívunk meg minden sportbarátot, egyesületi vezetőt és tagot, a bíró kollégákat, az MKSZ elnökségét, és minden érdeklődőt a cyclo-cross szakág éves záró rendezvényére, illetve a CycloCross Magyar Kupasorozat díjátadó rendezvényére, amely idén a BEFUTÓ 2 címet viseli!

Időpont: 2018. március 3. 17 órai kezdéssel
Helyszín: Budapest, Hármashatárhegyi út 3. – a Hármashatárhegy tetején

A BEFUTÓ 2, mondhatjuk, hogy idén már rendhagyó módon, nem csak egy eredményhirdetés lesz, hanem a szakág hazai szezonjának méltó záró mozzanata is, a következő programmal:

  • 16:30-tól érkezés
  • 17:00-tól prezentáció a CR szakági tanács részéről, arról, hogy mit terveztünk erre a szezonra, ebből mit sikerült megvalósítani, és mi az, amit a jövőről gondolunk! Ebben a fejezetben várjuk, hogy ti is elmondjátok a véleményeteket az előző szezonról, illetve elmondjátok az elképzeléseiteket a jövőről! Szeretnénk bemutatni nektek a versenyek szervezőit is.
  • 18:00-tól Magyar Kupasorozat összetett díjátadó esemény, majd kötetlen beszélgetés, lazulás, nem oly távoli emlékek felidézése

Az időben érkező vendégeket, egészen a készlet erejéig, hamuban sült pogácsával, hideg falatokkal és frissítő ásványvízzel várjuk. A HangárBistro csapata és az italos pult a program végéig rendelkezésünkre áll, így bár saját költségen, de szabad a választás az itallapról (de fontos, hogy fizetni csak készpénzzel tudtok)!

Tehát, várunk mindenki sok szeretettel, hogy együtt ünnepelhessük a szakág legjobbjait, és méltóképp zárjuk a 2017/2018-as cyclo-cross szezont!

Fejes Miklós cyclo-cross szakágvezető

'Fel a tetejéhez' gomb