MKSZ hírek

Kerékpáros szakedző képzés

Hosszú idő után a Magyar Kerékpáros Szövetség és a Testnevelési Egyetem együttesen elindítja a Kerékpáros Szakedző képzést, melyről a Testnevelési Egyetem Felvételi Tájékoztatójában lehet bővebb információkat olvasni.

Kedves sportolóink, edzőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018/19-es tanévben a Testnevelési Egyetem szakedző képzést hirdet kerékpár sportágunkban, levelező tagozaton. A BA Edző képzés sikeres elvégzését követően szakedző szakképzettséget szerezhetnek három év után.

A felvételi előfeltétele az érettségi bizonyítvány megléte. A felvételi a Testnevelési Egyetem és a szövetség közös szervezésében zajlik.

A pontszámok az alábbiak szerint állnak össze:

  • Biológia teszt 50 pont
  • Sportági elmélet írásbeli 30 pont
  • Sportági elmélet gyakorlati 30 pont
  • Sportági gyakorlat 90 pont

Összesen: 200 pont

A képzésre jelentkezni a www.felvi.hu weboldalon keresztül tudnak, a regisztrációt követően.

A jelentkezés határideje: 2018. február 15.

Kérjük, a jelentkezés során fokozottan figyeljenek a helyes tagozat megjelölésére (nappali/levelező), mert ennek módosítására a jelentkezés leadását követően nem lesz lehetőségük!

A felvételivel kapcsolatos további tudnivalókat Felvételi Tájékoztatójában, valamint a Testnevelési Egyetem honlapján találják.

Sikeres felvételi vizsgát kívánunk Önöknek!

Fotó: www.britishcycling.org.uk

Kapcsolódó hírek

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close
X
X