MKSZ hírek

Változás a Szövetség operatív működésében!

Bringasport- A Magyar Kerékpáros Szövetség 2017. augusztus 15-i elnökségi döntésének értelmében, az elnökség döntéseinek hatékony végrehajtása, valamint a szakágvezetők és a klubok munkájának magas színvonalú szakmai támogatása érdekében 2017. szeptember 1-vel a Szövetség újjászervezte operatív feladatokat ellátó irodáját.

A főtitkári feladatokkal Vízer Barnabást, országúti versenyzőként tapasztalatokat szerzett szakembert, a szakmai szakértői feladatok ellátásával Tam Csillát, szintén széleskörű tapasztalattal rendelkező, az UCI vezetőivel elő kapcsolatot apoló versenybírót bízta meg az elnökség. A vezetőség célja, hogy az iroda az eddiginél tervszerűbben, hatékonyabban és átláthatóbban támogassa a szakmai célok megvalósulását, éppen ezért a további irodai pozíciókat betöltő személyek ezen szakmai szempontok alapján kerültek kiválasztásra.
Az iroda kialakítása, újjászervezése az első fontos lépés abban a koncepcióban, melyben a kapcsolatteremtés, a versenyzőkkel, a klubokkal, szakágvezetőkkel, szövetségi testületekkel való szoros együttműködés, és a hosszú távú, közös szakmai sikerek állnak a középpontban.
'Fel a tetejéhez' gomb