Országút

Meghívó

Bringasport – 2017.06.20. – Meghívó –

Kedves Sporttársak és Tagjaink!

Tisztelt Tagegyesületek és Szakágak!

 

Idén is a nyár és a versenyszezon sűrűjének közepén, az Országúti Bajnokságok után közvetlenül kerül megrendezésre nemzeti körversenyünk, a Tour de Hongrie 2017, ami az egész Magyar Kerékpársport egyik legnagyobb ikonja és népszerűsítő rendezvénye.

Június 27-én, kedden indul Szombathelyről, majd Keszthely, Zalaegerszeg, Velence, Siófok, Paks, Cegléd, Karcag, Miskolc, Jászberény rajt és célhelyszínek érintésével érkezik meg július 2-án vasárnap a budapesti Városligetbe.

 

Az idei tour számos meglepetése és sajátossága közül az egyik, hogy az idén május 31-én új elnökkel és elnökséggel megújult Magyar Kerékpáros Szövetség is képviseli magát az egész verseny során.

 

Ezúton szeretnénk a Tagegyesületeket (képviselő+partner) a rendezvénnyel karöltve és annak keretein belül meghívni a fent felsorolt rajt és célhelyszíneken felállított VIP Sátrunkba, hogy személyesen megismerjék Dr. Princzinger Pétert a Magyar Kerékpáros Szövetség új elnökét, aki egész héten minden nap a karavánnal együtt érkezik a célvárosokba. Csakúgy, mint Vízer Barnabás, a szövetség irodai csapatának új szakmai csapattagja.

 

Az érdeklődők Barnabásnál, a  vizer.barnabas@bringasport.hu címen tudnak konkrét időpontot egyeztetni, illetve a rajt és a befutók várható időpontja körüli órákban találkozhatnak velünk a Tour de Hongrie Rajt és Célzónájában.

 

Sportbaráti üdvözlettel,

Magyar Kerékpáros Szövetség

'Fel a tetejéhez' gomb