Hajdú Kupa május 14-én, vasárnap – előzetes rajtlista

Hajdú Kupa május 14-én, vasárnap – előzetes rajtlista

📁 Hírek 🕔11.május 2017
Hajdú Kupa május 14-én, vasárnap – előzetes rajtlista

BringaSport – 2017.05.11 – Most vasárnap, május 14-én kerül sor az országúti Magyar Kupa következő versenyére, a Hajdú Kupára, amelynek a Debrecen melletti Nagyhegyes ad otthont. A pálya a Balla Viktor Emlékversenyről ismert kör lesz, kategóriától függően 15, 35, 65 illetve 125 kilométert kell abszolválniuk az indulóknak.

220 körüli nevezés érkezett, többek között az ASE Kerékpár, BVSC, FTC, GYAC, KKB SE, KSI-Csepel, MiránK, MVSC, Mugenrace, NYKSE, Sárréti SE, SZINGO Balaton Team, Tuttobici, Veloroom-Kecskemét, és a ViniBike versenyzői is ott lesznek a rajtnál, emellett különösen nagy erőkkel vonul ki a DeGaVi Tipográfia, a Dr. Bátorfi Agria KTK, az Epronex, a Szekszárdi SZKE, és a hazai KONTENT-DKSI gárdája. Az Amplatz BMC két ismert bringása Kusztor Péter és Pelikán János is erősítik majd a mezőnyt.

Előzetes rajtlista

Az áprilisi versenyhez képest eltérés, hogy a nők a 65 km-es futamon indulhatnak. A győztesek a versenykiírásnak megfelelően pénzdíjban részesülnek majd, a legjobb csapat pedig elnyeri a (szintén pénzdíjjal járó) Hajdú Kupát!

Találkozunk május 14-én vasárnap!

Fotó: Kakuja János

Oszd meg barátaiddal!

Kapcsolódó cikkek

Hatalmas élmény volt az I Szent Mihály Kupa

Hatalmas élmény volt az I Szent Mihály Kupa

Hatalmas élményként élte meg minden résztvevő az I. Szent Mihály Kupa – Veszprém CityCross versenyt. Egy héttel ezelőtt adták át Veszprém

Tovább
questra Пестюк Чеслав Фанис Джураев Константин Мамчур Станислав Кравцов AGAM Atlantic Global Александр Прочухан Абакумов Андрей