Országút

14 órakor indul a Tour de Hongrie harmadik etapja Abonyból

BringaSport – 2015.08.07 – Pénteken pontban 14 órakor vágnak neki a kerekesek az idei Tour de Hongrie harmadik etapjának. Abony és Karcag között a táv pontosan 136 kilométer. A versenyzőkre három gyorsasági részhajrá (36,7 kilométernél Jászkísér, 81,1 kilométernél Abádszalók, 124,4 kilométernél Karcag) vár.

Élő közvetítés a TdH harmadik szakaszáról >>

Kövesd, hogy merre jár a mezőny, az IneTrack nyomkövetés segítségével élőben: KLIKK IDE!

11:15 A mai napon már csak 81 kerékpáros vág neki a távnak, hisz a második szakasz 200 kilométere illetőleg a versenyt végigkísérő hőség tíz kerékpáros számára is a verseny végét jelentette. Érdekesség, hogy az izraeli For Galilee Cycles csapatának minden egyes kerékpárosa feladta a küzdelmet.

Útvonal:

Körpálya:

Várható útlezárások

A Tour de Hongrie 3. szakaszán, a mezőny 14.00-kor indul útjára a Abonyból, a célbaérkezés tervezett időpontja: 17.14, Karcag, Kossuth tér. A karaván az Abony (rajt), Újszász, Jászladány, Jászkisér, Pély, Tarnaszentmiklós, Kisköre, Abádszalók, Kunhegyes, Kunmadaras, Karcag körpálya (3 kör), Dózsa György út, Zöldfa út, Kórház utca, Madarasi út, Kossuth tér (cél) útvonalon jut el a célig, a karcagi körpályán teljes útlezárás, máshol rövid ideig tartó mozgó útzár óvja a versenyzők biztonságát. Az esetleges kényelmetlenségekért a közlekedők megértését kérik a szervezők.

03

'Fel a tetejéhez' gomb