MKSZ hírek

Létrejött az MKSZ Infrastruktúra és Létesítmény Bizottsága

BringaSport – 2015.07.21 – Az MKSZ elnöksége egyhangú szavazással létrehozta az MKSZ Infrastruktúra és Létesítmény Bizottságát az Alapszabály XII. fejezet 32.§ (1) bekezdése alapján. Az elnökség a bizottság vezetőjének Madarász Gábort jelölte ki, továbbá elfogadta bizottsági tagnak Berkesi Andrást, mint a sportszakmai megbízottat és Anthony Gallt, mint építészetért felelős megbízottat.

A bizottság elsődleges célja a Millenáris Velodrom, mint a Magyar Kerékpáros Központ rekonstrukciójának felgyorsítása, a rekonstrukció lehető leggyorsabb megkezdése, valamint a velodromot jövő évi átadása.

Ezzel párhuzamosan a bizottság további tervezett tevékenységei közé sorolható egy országos, kerékpáros infrastruktúra és létesítmény témakörében, átfogó tanulmány elkészítésének kezdeményezése, aktív részvétel  a tanulmány elkészítésében, valamint kontrollt alkotni a tanulmány végrehajtásában és fenntarthatóságában. Végül, de nem utolsó sorban a bizottság hosszabb távú céljai közé sorolható egy olimpiai velodrom felépíti feltételeinek előkészítése.

A fenti célokat a bizottság nemzetközi szinten tervezi megvalósítani, a fejleményekről folyamatosan tájékoztatja az elnökséget, a bizottság megbízottja személyesen prezentál az elnökségi üléseken a különböző projektek fejlettségi szintjéről.

'Fel a tetejéhez' gomb