Országút

Kiváló eredményeket ért el az országúti utánpótlás csapat a hétvégén Szlovákiában és Szerbiában

BringaSport – 2015.05.19 – Május 17-én került megrendezésre Szerbiában, Novi Sad-ban a Trofej Sajamskih Gradova, amelyen a magyar országúti ifi válogatott vett részt. Peák Barnabás a Bikeexpress SE versenyzője a vasárnapi hegyi körpályán rendezett versenyen második, Gyöngyösi Kevin a KSI sportolója a hatodik lett.

Mindeközben egy másik országban, május 16-án és 17-én került megrendezésre a Szlovák Kupa, ahol a magyar országúti ifi csapat kiválóan szerepelt mind a két napon. Szombaton, Haluzice-ban két dobogósunk is volt, a női U17-es korosztályban László Tamara (KSI) a harmadik lett, a fiúknál az U17-es korosztályban Karl Ádám (Bikeexpress SE) szintén bronz érmet kapott. Ugyanezen a napon az U13 korosztályban Bán Benedek (Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület) a negyedik lett.

KarlÁdám3.Trencsénben

Karl Ádám (Bikeexpress SE) bronzérmes

Másnap, május 17-én a Szlovák Kupa folytatódott, ismét két dobogós helyet sikerült versenyzőinknek megszereznie: az U13 korosztályban Fábián Zalán (Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület) harmadik, U17-ben Karl Ádám (Bikeexpress SE) szintén a harmadik.

Gratulálunk!

'Fel a tetejéhez' gomb