MKSZ hírek

ELNÖKI MEGHÍVÓ – MKSZ SPORTÁGI FÓRUM

Tisztelt Tagok, Kedves Bringások!

Az elkövetkező hetekben a sportágunk szövetségi működésének megreformálásáról, és a jelenlegi működési struktúra problémáiról, megoldási javaslatokról sportági fórumokat szervezünk több helyszínen.

Terveink szerint 3 fórumra kerül majd sor – Budapesten, Pécsett, és Győrben.

Az első fórum időpontja, és helyszíne az alábbiakban található. A további fórumokról pontos dátumáról és helyszínéről a jövő hét elején adunk tájékoztatást.

Időpont: 2015. április 30. 17:00
Helyszín: MKSZ iroda, 1117, Budapest, Galvani út 44. – OT Industries irodaház

A fórumon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött – kérjük jelezzétek részvételi szándékotokat, a tervezett résztvevők nevének leadásával, amelyet az alábbi címre kérem, hogy elküldeni szíveskedjetek: battai.bori@bringasport.hu

A regisztráció fontos, mert az OT Industries irodaházban szigorú biztonsági szolgálat működik, és csak a résztvevői listán szereplőket, személyi azonosságuk igazolása után engedi be a recepció.

Nagy a tét, sorsfordító közgyűlésre készülünk, fontos, hogy mindenki tisztában legyen lehetőségeinkkel, illetve azokkal a következményekkel, amelyekkel számolnunk kell, ha nem fordítunk egy nagyot a kerékpársport szekerén.

A fórumok valamelyikén részvételetekre mindenképpen számítok – tegyünk együtt a bringasport jövőjéért!

Üdvözlettel:
Polony István
MKSZ elnök

'Fel a tetejéhez' gomb