MTB

Hvar-on fejezte be idei felkészülését a Waberer’s Areus MTB Team

11071788_289768897813471_4633550507467371218_n (1)BringaSport – 2015.03.23 – A több napos Andalúz verseny után – amit a Parti András, Juhász Zsolt páros heroikus küzdelmek által a 18. összetettbeli helyen zárt – a horvátországi hvar szigetet vette célba a Waberer’s Areus MTB Team, ahol az idei szezon utolsó edzőtáborát töltötték a fiúk.

A bázist ezúttal is a már jól bevált Adriatiq Resort Fontana apartmjai biztosították, amely Jelsa település belvárosi elhelyezkedése miatt tökéletes kiindulópontja az edzéseknek. A három országúti edzőtábor után, a srácok ezúttal már terepen gyűrték a kilométereket. A sziget ezer arca miatt mindig lehetőség adódik felfedezni új ösvényeket, amik kicsit változatossá teszik az egyébként monoton tréningeket.

„Nagyon jó érzés volt végre montival edzőtáborozni. Nagy élmény volt egy-egy kanári országúti edzés, de igazán a terepen szerzett élmények a legkedvesebbek, azt gondolom mindnyájunk számára. Kemény hónapok vannak mögöttünk, rengeteg edzés munka és kilométer. Az Andalúz verseny után jó volt kicsit regenerálódni, mert sok energiát felemésztett. Szerencsére Hvarra már kipihenten érkeztünk. Rengeteg új helyet fedeztünk fel a két hét során, egyszerűen hihetetlen, hogy mindig lehet új ösvényt találni. Nagyon kedves számunkra ez a hely, tényleg olyan most már, mintha a második otthonunk lenne. A horvát edzőtáborral lezárult számunkra az idei felkészülési időszak – és bár már belekóstoltunk az idei versenyszezonba – a világkupák és nemzetközi megmérettetések sora csak eztán következik.” – Juhász Zsolt, Waberer’s Areus MTB Team.

'Fel a tetejéhez' gomb