MKSZ hírek

MKSZ és MKSZSZ közös közlemény a Cyclocross OB-val kapcsolatban

A Cyclocross OB-n való indulással kapcsolatban sokan jelezték, hogy időpont hiányában, a sportorvosi vizsgálaton nem tudtak eddig részt venni, ezért 2015. évi versenyengedélyt nem tudtak kiváltani. A nevezési határidő ma este lejár, ezért az MKSZ és az MKSZSZ elnökség döntése értelmében a jövő hét végi Cyclocross Országos Bajnokságon a versenyzők 2014. évi versenyengedéllyel is rajthoz állhatnak. (A korcsoportok természetesen a 2015. évi versenyévadnak megfelelőek.)

Ugyanakkor szeretnénk mindenkit emlékeztetni, hogy a bajnokságig hátra lévő egy hétben még nyílik lehetőség sportorvosi vizsgálat lebonyolítására, amelynek birtokában az MKSZ soron kívül kiadja a szükséges igazolást a versenyen való induláshoz és ebben az esetben nem szükséges a 2014-es versenyengedély használata. Minden versenyzőt arra kérünk, hogy amennyiben csak teheti, ezt a megoldást válassza.

A nevezési határidő ezzel párhuzamosan meghosszabbításra kerül. Az új nevezési határidő 2015. január 8. (csütörtök) 24:00 óra. Emellett felhívjuk a figyelmet, hogy a nevezés csak 2015. január 9. 20:00 óra előtt beérkező utalások esetén érvényes.

Mindemellett az MKSZ elnöksége a jövőre vonatkozólag kidolgoz egy eljárásrendet, amellyel hosszútávon rendezi az év első bajnoki futamán való indulással kapcsolatban korábban többször is felmerült problémákat.

Az MKSZ elnöksége nevében:

Polony István
MKSZ elnök

Törzsök Zsolt
MKSZ alelnök / MKSzSz elnök

'Fel a tetejéhez' gomb